Juhannusviikon hieronta-ajat

Juhannuviikolla torstaihin asti hieronta-aikoja normaalisti. Vaikkei aurinko vielä porottaisikaan, niin lihakset saadaan lämpimiksi ja rennoiksi myös hierontahoidoilla. Varaa aika joko nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta tai soittele hierojalle. Torstaille voit varata ajan myös Kissanmaalle Hyvinvointihoitola Kolibrin kosketuksen nettiajanvarauksen kautta.

Lomansa aloitaville voin suositella lämpöisesti tehorentoutusta hermoratahieronnan parissa. Noin kahden tunnin mittainen hoito puhdistaa kehoa ja syvärentouttaa sekä kroppaa, että mieltä. Lisätietoja:https://kontionkapalat.wordpress.com/hoi…/hermoratahieronta/

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s