Metamorfinen Tekniikka

Mitä hoidon aikana tehdään
Metamorfisen Tekniikan ® käsittelyn aikana  jalkaterissä, käsissä ja pään alueella olevia selkärangan heijastealueita käsitellään kevyellä ja pehmeällä otteella.  Asiakas voi käsittelyn aikana joko istua tai olla makuulla hoitopöydällä.  Lempeä käsittely on syvärentouttava ja sopii kaikille, esteitä hoidolle ei ole.

Miten hoito vaikuttaa
Metamorfisen Tekniikan käsittelyn vaikutukset voivat olla fyysisiä, psyykkisiä tai tunnetasolla tapahtuvia. Vaikutukset ovat usein rentouttavia ja asiakkaan omaa energiaa voimistavia. Käsittely auttaa henkilöä irtaantumaan tarpeettomista ajatus- ja toimintamalleista. Käsittelyä saaneet ihmiset ovat kertoneet uudistuneensa, saaneensa lisää voimaa vaikeisiinkin ratkaisuihin ja löytäneet uudelleen iloa elämäänsä. Myös monenlaisia fyysisiä vaivoja on poistunut ja monet ovat kertoneet nukkuvansa paremmin, päänsäryn poistuneen ja stressin helpottuneen.

Käsittelijä toimii katalysaattorina, hän ei yritä parantaa tiettyä vaivaa, vaan muutokset lähtevät asiakkaasta itsestään.

Metamorfinen Tekniikka sopii erityisen hyvin muun muassa:
unihäiriöihin
ylivilkkaille lapsille
käyttäytymishäiriöistä kärsiville lapsille/aikuisille
raskaana oleville
saattohoidoksi
levottomuudesta kärsiville
syömishäiriöstä kärsiville
riippuvuuksien hoitoon
elämänmuutosvaiheissa (avioero, muutto, lapsen syntymä, läheisen kuolema..)
itsetunnon kohentamiseen
tueksi oppimis- ja lukihäiriöissä
erilaisista pelkotiloista kärsiville
jännittämiseen
fyysisten kireyksien helpottamiseen

Käsittelystä on ollut apua myös muun muassa epilepsiasta sekä aavesärystä kärsiville henkilöille.

Metamorfisen Tekniikan on kehittänyt kanadalaissyntyinen, nuorena Englantiin muuttanut, Gaston Saint-Pierre 1970-luvulla. Suomeen menetelmän on tuonut Saint-Pierren oppilaana (90-luvulla) ollut ja hänen opettajakoulutuksensa suorittanut (2001) sertifioitu kouluttaja Arja Ahonen.

Artikkeleita Metamorfisesta Tekniikasta ®