Hoidot

Hermoratahierontaa sekä klassista hierontaa Tampereen Härmälässä.


Klassinen hieronta
Klassinen hieronta soveltuu erinomaisesti lihaskireyksien ja – tukkoisuuksien helpotukseen sekä kokonaisvaltaiseen rentoutukseen. Hieronta lisää aineenvaihduntaa, helpottaa kipua ja rentouttaa lihaksia. Klassinen hieronta voidaan toteuttaa kokovartalohierontana tai hoidon aikana on mahdollista keskittyä hoitamaan tiettyä oirealuetta. Hieronnan kesto voi olla 30min – 90 min.


Hermoratahieronta
Hermoratahieronta on kehon kokonaisvaltainen hoito, jonka aikana vartalo käsitellään päästä varpaisiin, ensin selinmakuulla ja sitten vatsallaan.

Hermoratahieronta aloitetaan pään rentouttavalla hoidolla. Pään hoidon jälkeen käsitellään kehon vasen puoli, sekä ylä- että alaraaja ja tämän jälkeen oikea puoli. Asiakkaan kääntyessä vatsalleen käsitellään selkä sekä alaraajat myös tältä puolen.

Hermoratahieronta toteutetaan peukaloilla ja sormilla painaen ja pyörittäen. Hermoratahieronnassa kuntoutetaan keskus- ja ääreishermostoa. Hermoston kuntoutuessa elimistö alkaa itse korjaamaan kehon häiriöitä ja sairauksia, alkuun helpottaen oireita ja hoitokertojen edetessä mahdollisesti poistaen vaivat kokonaan.

Pitkäaikaisten oireiden hoidossa suositellaan aloitussarjaksi noin 5 hoitokertaa 5-7 päivän välein, minkä jälkeen hoitokertoja voidaan vähentää noin yhteen hoitokertaan kuukaudessa. Hermoratahieronnalla on myös ennaltaehkäisevä vaikutus.

Hermoratahieronnasta voi saada apua muun muassa seuraaviin vaivoihin:
allergia
astma
migreeni
reuma
iskias
ruoansulatusongelmat
lihaskireydet
unettomuus
kilpirauhasvaivat
fibromyalgia

Ainoat esteet hermoratahieronnalle ovat elinsiirto, raskaus ja tuore leikkaus.

Hoito kestää noin 90-120 min.


Gua Sha
Gua Sha on vanha aasialainen hoitomuoto, jossa öljyttyä ihoa käsitellään guasha-kampaa käyttäen. Gua Sha-hieronta aktivoi ihon mikroverenkiertoa jopa 400-kertaiseksi parantaen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä puhdistaen kehoa. Guashalla voidaan hoitaa muun muassa lihas – ja jännekireyksiä, päänsärkyä ja erilaisia kiputiloja. Hoitoja varattavissa joko 30 min tai 45 min.


Metamorfinen Tekniikka®
Metamorfisen Tekniikan ® käsittelyn aikana  jalkaterissä, käsissä ja pään alueella olevia selkärangan heijastealueita käsitellään kevyellä ja pehmeällä otteella.  Asiakas voi käsittelyn aikana joko istua tai olla makuulla hoitopöydällä.  Lempeä käsittely on syvärentouttava ja sopii kaikille, esteitä hoidolle ei ole.