Hermoratahieronta

Huom. Tällä hetkellä Heini ei ota uusia hermoratahieronnan asiakkaita. Vanhat hr-asiakkaat voivat varata ajan ajanvarauksesta kohdasta Hermoratahieronta vanhoille hr-asiakkaille.

Hermoratahieronta on luonnollinen, kokonaisvaltainen kehoa puhdistava hoito. Hoidon aikana kuntoutetaan ääreishermostoa, jonka kautta hoito vaikuttaa myös keskushermostoon. Keskushermoston kuntoutus auttaa aivoja huolehtimaan omista tehtävistään ja näin keho pyrkii toimimaan tasapainoisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Toimiva ja terve hermosto vaikuttaa kehon kaikkiin toimintoihin, kuten ruoansulatukseen, verenkiertoon, kehon puolustusjärjestelmään sekä hormonitoimintaan. Hoito puhdistaa kehoa kuona-aineista, rentouttaa lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa sekä rauhoittaa mieltä. Hoidon aikana huomioidaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat, aivo- ja selkäydinhermot.

Hermoratahieronnan aikana käsitellään aina kokonaisvaltaisesti koko vartalo. Hieronta aloitetaan pään rentouttavalla hoidolla. Pään hoidon jälkeen käsitellään kehon vasen puoli, sekä ylä- että alaraaja ja tämän jälkeen oikea puoli. Asiakkaan kääntyessä vatsalleen käsitellään selkä sekä alaraajat myös tältä puolen. Hermoratahieronta toteutetaan peukaloilla ja sormilla painaen ja pyörittäen.

Yksittäisenä hoitona hermoratahieronnan vaikutus on rentouttava ja rauhoittava. Pitkäaikaisten oireiden hoidossa suositellaan aloitussarjaksi noin 5 hoitokertaa 5-7 päivän välein, minkä jälkeen hoitokertoja voidaan vähentää noin yhteen hoitokertaan kuukaudessa oireista riippuen. Hermoratahieronnalla on myös ennaltaehkäisevä vaikutus.

Hermoratahieronnasta voi saada apua muun muassa seuraaviin vaivoihin:
allergia
astma
ihottumat
migreeni
reuma
iskias
halvaantuminen
diabetes
ruoansulatusvaivat
aineenvaihduntahäiriöt
lihaskireydet
unettomuus
kilpirauhasvaivat
fibromyalgia
kolmoishermo-oireet
hormonaaliset häiriöt
väsymys, uupumus

Hoidon alkuvaiheessa asiakkaalle saattaa tulla ns. paranemiskriisi, jolloin kehon mahdolliset piilovaivat tulevat esiin. Tällöin saattaa ilmetä mm. päänsärkyä, kuumetta tai kehon vaivat voivat hetkellisesti pahentua. Nämä ovat kuitenkin ohimeneviä oireita ja katoavat hoidon edetessä. Kaikille asiakkaille näitä oireita ei tule.

Ainoat esteet hermoratahieronnalle ovat raskaus, tuore leikkaus sekä elinsiirto.

Hoito kestää noin 2 tuntia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s