Hermoratahieronta

Hermoratahieronta on lempeä ja luonnollinen, kehon kokonaisvaltainen hoito. Hoidon aikana kuntoutetaan ääreishermostoa, jonka kautta vaikutukset siirtyvät myös keskushermostoon. Keskushermoston kuntoutus auttaa aivoja huolehtimaan omista tehtävistään ja näin keho pyrkii toimimaan tasapainoisesti. Toimiva ja terve hermosto vaikuttaa myös kehon muihin toimintoihin, kuten ruoansulatukseen, verenkiertoon, kehon puolustusjärjestelmään sekä hormonitoimintaan. Hoito puhdistaa kehoa kuona-aineista, rentouttaa lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa sekä rauhoittaa mieltä.

Hermoratahieronnan aikana käsitellään aina kokonaisvaltaisesti koko vartalo. Hieronta aloitetaan pään rentouttavalla hoidolla. Pään hoidon jälkeen käsitellään kehon vasen puoli, sekä ylä- että alaraaja ja tämän jälkeen oikea puoli. Asiakkaan kääntyessä vatsalleen käsitellään selkä sekä alaraajat myös tältä puolen. Hermoratahieronta toteutetaan peukaloilla ja sormilla painaen ja pyörittäen.

Yksittäisenä hoitona hermoratahieronnan vaikutus on rentouttava ja rauhoittava. Pitkäaikaisten oireiden hoidossa suositellaan aloitussarjaksi noin 3-5 hoitokertaa 5-7 päivän välein, minkä jälkeen hoitokertoja voidaan vähentää noin yhteen hoitokertaan kuukaudessa oireista riippuen. Hermoratahieronta toimii erinomaisesti myös ennaltaehkäisevänä ja ylläpitävänä hoitona.

Hermoratahieronnasta voi saada apua muun muassa seuraaviin vaivoihin:
allergia
astma
ihottumat
migreeni
reuma
iskias
halvaantuminen
diabetes
ruoansulatusvaivat
aineenvaihduntahäiriöt
lihaskireydet
unettomuus
kilpirauhasvaivat
fibromyalgia
kolmoishermo-oireet
hormonaaliset häiriöt
väsymys, uupumus

Hoidon alkuvaiheessa asiakkaalle saattaa tulla ns. paranemiskriisi, jolloin kehon mahdolliset piilovaivat tulevat esiin. Tällöin saattaa ilmetä mm. päänsärkyä, kuumetta tai kehon vaivat voivat hetkellisesti pahentua. Nämä ovat kuitenkin ohimeneviä oireita ja katoavat hoidon edetessä. Kaikille asiakkaille näitä oireita ei tule.

Ainoat esteet hermoratahieronnalle ovat raskaus, tuore leikkaus sekä elinsiirto.

Hoito kestää noin 2 tuntia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s