Esittelyssä: Rafael

ESITTELYSSÄ: Työparini, Kontion Käpälien lisätassut, Rafael. Rafa asettui taloon neljä viikkoa sitten ja huolehtii asunnon toisen pään turvallisuudesta sillä välin, kun hierontatilassa hoidetaan asiakkaita. Parin viikon vapaan aikana totuteltiin vähän kerrassaan yksinoloon ja ensimmäisten kertojen pienten mielenosoitusten jälkeen kaikki on sujunut oikein hyvin. Kun emäntä jaksaa tauoilla leikityttää ja huomioida tarpeeksi, niin pieni, 11-viikkoinen staffipoika asettuu hierontojen ajaksi nätisti koisimaan. Mikäli poitsu herää lähdön ääniin, jokainen hieronnassa kävijä on halutessaan saanut iloiset hännän vispaukset ja märät pusut lähtiessään. (Huom. Pusuilla on aikaraja ja piraija astuu sen jälkeen kehiin.)

Yhdessä Rafan kanssa kiitetään, että pieni sähikäinen on otettu niin hyvillä mielin vastaan ❤ Ja edelleen muistutuksena, että mikäli kärsit koira-allergian oireista, teen hierontoja myös keskustassa Hierontapiste Hyvä Olon tiloissa (Hämeenkatu 27 C, 4 krs.).

Heini & Rafael

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s