Kevään karvapallo-uutisia (koira-allergiset huomio!)

Joskus toiveet toteutuvat nopeammin, kuin on uskaltanut odottaakaan.. Siitä iloisena ilmoittelen, että käpälien määrä Taistonkatu ykkösessä lisääntyy kevään aikana🐾 Mikäli kaikki menee hyvin, pieni staffipoika muuttaa taloon huhtikuun alkupuolella💙

Pidän huhtikuun puolella reilun 2 viikon loman ja huhtikuun ajanvarauskalenteria availen hieman myöhemmin päivämäärien varmistuessa. Koira ei tule olemaan hierontatilassa hierontojen aikana, mutta koira-allergikkojen on syytä huomioida, että työtilan ollessa kodin yhteydessä, oireita voi luonnollisesti tulla.

Mutta ei hätää! Mikäli kärsit allergiasta, Heini tekee hierontoja maanantaisin ja tiistaisin keskustassa Hierontapiste Hyvä Olon tiloissa (Hämeenkatu 27 C, Kauppa-aukion kulmilla), joten tarvittaessa ajan voi varata myös sinne.

Infoilen asiasta lisää lähempänä ja viestiä voi laittaa, mikäli kysyttävää ilmenee.

Näiden uutisten myötä ihanaa lomaa kaikille lomalaisille ja reipasta laskiaissunnuntaita ihan joka ikiselle!

❤️: Heini

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s