Guasha-hieronta

Guasha on vanha aasialainen hoitomuoto, jossa öljyttyä ihoa käsitellään guasha-kampaa käyttäen. Guasha-hieronta aktivoi ihon mikroverenkiertoa jopa 400-kertaiseksi parantaen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä puhdistaen kehoa. Guashalla voidaan hoitaa muun muassa lihas – ja jännekireyksiä, päänsärkyä ja erilaisia kiputiloja. Guashalla voidaan hoitaa koko keho ja se sopii myös kasvojen hoitoon sekä selluliitti-ihon hoitoon. Hieronnalla voi saada apua myös muun muassa ummetukseen sekä hengitystieongelmiin. Lue lisää täältä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s